the show must go on....

Äntligen, äntligen, äntligen lite positiva nyheter.... 
Var hos doktorn idag, operationen blir som tänkt på tisdag och det ser rätt ljust ut för att det ska läka efteråt och vara lungt iaf nåt halvår- nåt år sen...  Fram till operationen får jag jobba heltid... O ja, jag förstår att det låter helt galet i mångas öron att det skulle vara en positiv nyhet, men det känns kanon, men ändå riktigt nervöst, var länge sen jag hade avdelningsarbete nu så jag hoppas att det ska gå bra och att jag kommer ihåg nåt! Men tror jag jobbar med en erfaren sköterska i helgen vilket känns tryggt, då har man nån att fråga om det blir panik! Men jag ska fixa det, gäller att gå in med den inställningen antar ja, tro på sig själv!!!

Imorgon måste jag oxå tro på mig själv, ska på "anställningsintervju" gällande ett vikariat på ortopedavdelnigen här i stan.. Får se hur det går.. Nu söker de ju även sköterskor till akutmottagningen, och det vore ju lite av nästa drömjobb så ska söka det med!!

Nu ska jag röja i vår stökiga lägenhet, där saker söker sin plats och lamporna ligger på golvet och skräpet samlas i hörnen... Inte så fixat än, men det blir ju inte bättre om man inte sätter igång och tar tag i det!

Kommentarer
Postat av: Paciz

Hur gick det på intervjuerna, när får du veta om du får något av det du sökt?

2009-08-20 @ 10:00:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0