Förberedelser....

Det är mycket att förbereda inför försäljning av lägenheten, i helgen har vi packat ca 12 flyttkartonger, kastat 3 fulla sopsäckar med skräp och putsat och polerat i hemmet... Men det blev bra!
Idag var fotografen här och mäklaren tittade in igen oxå, de verkade nöjda med vårt jobb och hoppas  på lite budgivning på lägenheten (precis som vi :P )...
Är själv rätt nöjd med resultatet av homestylingen och kan nästan tänka mig att bo kvar för att det är så fint! :)
Men, vi har ett hus att ta tag i....

Igår var det besiktning av huset, som vi antog var det relativt bråttom med badrumsrenovering, som tur var inga fuktskador i några våtutrymmen än...  Sen var det lite grejer som vi behöver ordna med i husgrunden och lite isolering kring dörrar i garageutrymmet... Bygga upp en vägg i garaget ska oxå göras, annars inget akut!
Vi funderar på att, om det blir ca 1 månad som lägenhet och hus överlappar varandra i ut och inflyttning så tror jag att vi sätter fart att renovera badrummet direkt, innan vi ens flyttat in... Dock blir det nog i så fall våtrummsmatta på väggar och golv istället för kakel, både av ekonomiska och praktiska skäl.. Men vi får se... Beror som sagt på när vi blir av med lägenheten.
Mycket att planera och organisera och greja med nu för tiden... Trodde inte att det skulle ta såhär mycket tid att bli husägare, men vi inser sakta att vi har en hel del att greja med i sommar och framöver... :)Här är en suddig liten bild av vårt hus som jag hittade på nätet, kvar efter annonsen! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0