måste bara rekomendera...Denna bok är verkligen helt fantastiskt härlig och rolig samtidigt som den innehåller just de där missödena, sorgerna, misslyckandena som livet faktiskt också består av. Den har ett grymt härligt språk och jag tror att vi alla (särskilt vi kvinnor) kan känna igen oss i de situationer som Mia delar med sig av i denna bok! Jag skrattar igenkännande åt självhatet, kärleken och relationerna, de pinsama situationerna o.s.v. Och jag tror att om man har barn så har man nog ännu lättare att känna igen sig i denna bok!
Denna bok känns som ett härligt andningshål i en värld där alla strävar efter att visa upp sina perfekta liv, med perfekta masker och välstädade hem... Det behövs inte mer sånt! Detta är vad vi behöver! Att känna igen oss i det mänskliga, vardagliga och operfekta!
Om du inte redan läst den - LÄS DEN! Den är grym! På något vis påminner den i stil med Linda Skugges - Akta er killar, här kommer gud och hon är jävligt förbannad! Också en bok jag kan rekomendera!

Ne, nu ska jag slita mig från denna fantastiska bok och ta mig ner på stan för att inhandla snygga höstskor innan det blir träning och jobb ikväll!

Datorstrul!

Åh, jag är sjukt less på min dator, den är inte som vanligt sen den fick virus och lämnades på datorakuten... Msn funkar inte och internet krånglar vid inloggning.. Trött blir man! :(


Sommar 2010...

Sommaren 2010 har faktiskt varit en bra sommar! Hoppas hösten fortsätter i samma anda, jag känner mig motiverad, inspirerad och faktiskt både nöjd och lycklig! Jag behövde verkligen semester, behövde vila upp mig, hitta kraft igen! Jag var rätt slutkörd i våras och under försommaren, och med energibrist följer negativa tankar och känslor. Men nu är jag tillbaka, skiten från förra sommaren som förföljt mig i tanken under året som gått har jag lagt bakom mig och nu ser jag framåt igen! Bloggen har fått vila under sommaren, ja datorn överhuvudtaget har fått vila. Hoppas att jag kommer fortsätta spendera tiden med att göra annat än att hänga vid datorn när jag inte jobbar framöver... Nu satsar jag på livet, att leva och att må bra!

Men först: En återblick på semestern 2010.

10 dagar spenderade vi på Öland...


Sol och bad på Öde strand!! I like!


Grillkvällar... offcourse!

Sen åkte vi en vecka till Tunisien, väldigt spontant!
Såhär bor berberna i Sahara!


Kamelridning i Saharas Öken!


Sol och bad vid medelhavets strand såklart!

Slutbloggat för idag... Nu ska jag till min mormor (som kommit hem från sin "pojkvän" i Norrland efter 2,5 månad)
och äta lunch innan det är dax för att jobba ikväll!

Ser annars fram emot torsdag när jag åker till Örebro för att hälsa på min fina Carro! :)

Life is good!


Ikväll bakas det bullar i detta hushåll......

dsc00844 (MMS)

Ikväll bakas det bullar i detta hushåll... Vi fick för oss att om vi ska ut i svampskogen imorgon så ville vi ha med hembakade bullar. Det lär även räcka till en o annan fika om någon vill komma förbi. :)


Jag lever... Jag är bara väldigt frånvaran...

dsc00824 (MMS)

Jag lever... Jag är bara väldigt frånvarande p.g.a trasig dator, som ska hämtas lagad idag iof... O semester i utland, jobbstart och att livet rullar på med saker att göra igen. Nu ska jag till stora staden o hjälpa bror att komma i ordning i sin nya lya. Hörs snart igen! :)


Ännu mera sommarläsning... Jag slukar böck...

dsc00800 (MMS)

Ännu mera sommarläsning... Jag slukar böcker just nu... :)


Quick update..

Vi är som sagt tidigare på Öland, vädret sviker för det mesta men vi roar oss ändå med vänner, familj och shopping. Men efterssom den gassande solen vi hoppats på uteblivit så har vi nu bokat oss en resa till Tunisien, där ska vi bo på 4 stjärningt hotell med all inclusive. Blir intressant, tror inte att vi någonsin under vårt förhållande varit utlämnade till enbart varandra under en hel vecka, men jag har svårt att tro att det skulle bli några bekymmer. Vi satsar på sol, bad, lyxliv, kitesurfing, snorkling/fridykning och romantik...
Känns bra!  Känns lyxigt!
Ne, nu kallar fisketävlingen inne i smålands sjöar, jag har planerat att spöa ville och hans fiskarvänner i metning idag....

Hoppas ni alla har en bra semester... Det har jag och det bästa är att det är 2 veckor kvar på den! :)


RSS 2.0