Totalt överkörd!

Jag vet inte om det är pencillinet eller hösten som gör att jag känner mig totalt slutkörd, jag är så trött så att det värker i kroppen typ hela tiden. De senaste dagarna har jag sovit hur mycket som helst och ändå känt mig jättetrött. Har försökt att hålla mig sysseslsatt och aktiv i den mån det går.. Hade tänkt träna idag, men kroppen kommer aldrig att medverka på det så det fick bli en liten promenad istället.
Ne, usch o blä, funderar på att dra ner lite på den här dosen av antibiotika, infektionen verkar ju gå åt rätt håll iaf!
kan man göra så?!

Orkar inte vara såhär trött längre jue....

Men men, en sak som gjorde mig piggare igår var att jag äntligen löst problemet "Arbetshörna till mig" - Jag har möblerat om i köket och gjort plats för ett litet arbetsrum till mig där så i helgen får det bli att dona och göra fint där, ställa upp symaskinen o.s.v. Ska bli så roligt att slippa sitta vid "matrumsmöblerna" med plugg och symaskin så att det ser kroniskt stökigt ut i vår lägenhet. En sak jag är jävligt bra på är att möblera "compact living", tack vare detta har vi nu nästan fått en trea av vår tvåa... Det gäller att utnyttja ytorna väl! :)

Ögoninflammation...

Så oglassigt livet blev helt plötsligt, har dragit på mig en ögoninflammation... Så jäkla äckligt, ont gör det och otrevligt ser det ut... Var på vårdcentralen igår kväll och fick pencillin- en hel jävla massa till o med, verkar redan ha börjat ge effekt då det inte är riktigt lika gojsigt idag som igår iaf!
Känns lite trist att det var tvunget att slå till till helgen bara, skulle ju jobba i helgen och såg tro det eller ej nästan till och med fram emot det! Hatar verkligen att sjukskriva mig, och särskilt på helger då jag vet hur jävla svårt det är att få in sjuksköterskor. Så... Nu får mina fina arbetskamrater jobba dubbelpass... Får köpa varsin chokladkaka åt dem eller nåt till nästa vecka.
Jaja, nu är det som det är och man får väl helt enkelt bara göra det bästa av denna situation... Så... Jag har roat mig med att städa lite, sovit en hel jävla massa och nu ska jag ta en promenad till apoteket och hämta ut mer medicin. Sen ska jag ta och plugga några timmar och antagligen plocka fram symaskinen och sy ihop lite småsaker ( mot förutsättning att jag lyckas med att byta symaskinsnålen! :P

Hoppas alla andra har en roligare helg!

Snö... I oktober!?

dsc00909 (MMS)

Snö... I oktober!?


Jag tycker faktiskt att jag behöver och fö...

dsc00908 (MMS)

Jag tycker faktiskt att jag behöver och förtjänar ett riktigt skrivbord som jag pluggar... Detta är bara så trist att titta på när man vill slappna av i soffan... :) nu blir det jobb!


Höstmys på landet!


Längtar!

Åh vad jag längtar till helgen! För det första längtar jag efter att äntligen ha ledigt 2 dagar i rad (även om jag kanske måste plugga lite i helgen med).. För det andra ska det bli fint väder och då tänker jag styra mot svampskogen en sväng, med kamera och fika samt någon att hålla i handen! För det tredje så har en vän till mig stort kalas på lördagen och även om jag kanske inte är i direkt topform för fest så blir det nog väldans trevligt!
För det fjärde ( kan man säga så?) Så fyller min kära far 51 år och detta ska firas ute i det nybyggda sommarhuset med lite kaffe! Det blir mysigt!

Det blir nog en bra helg. Många trevliga aktiviteter och förhoppningsvis sol på näsan och frisk luft i lungorna!

Har en liten låga som spirar i mig nu och som gör att trots höst och jobbkaos så känns livet bra och det finns små frön som jag planerar att så lite runt omkring mig för att ge livet ytterligare mening!
Det är skönt att leva ibland! Faktiskt!

P.s.... vad som hänt med layouten på bloggen fattar jag inte och jag har varken ork eller tid att ta reda på det heller.. så den får se ut som den gör ett tag till!

Tackat nej till framtiden?

Igår var jag på en anställningsintervju på Barnavdelningen i V-ås. Det gick bra och kändes bra. Det enda som verkligen inte kändes bra var att de har helgjobb varannan helg. Idag jobbar jag 2 av 5 helger och tycker att det är förmycket. Av den anledningen och magkänslan att jag ej skulle få ihop det med en värdefull fritid med min sambo och familj valde jag idag att ringa och tacka nej till ev. jobberbjudande.
Avdelningesföreståndaren lät uppriktigt besviken och sa att det var jättesynd, för de tyckte verkligen om mig och hade tänkt ge mig jobbet...

Det är väl typiskt?
Men hon sa att de skulle höra av sig om de ändrade sina helgturer framöver..  :)

Kändes helt klart lite snopet, men glad blev jag över att de faktiskt hade tänkt ge mig tjänsten, det känns ju skönt att man gör ett bra intryck på människor ändå. Men som det är just nu så är jobb varannan helg något som inte alls känns värt det!
Och jag tror inte att jag gjort något dåligt val, jag tror att det kommer att lösa sig för mig framöver ändå... Jag har en magkänsla om att det kommer att bli bra, men magkänslan om det där med helgjobben blev mest som en klump i magen och efter att jag tackat nej så försvann den...
Så jag har nog tagit rätt beslut trots allt!

Längesen sist..

Längesen jag uppdaterade här, har verkligen haft fullt upp senaste tiden och datorn har inte direkt varit prioritet nr 1. På jobbet är det körigt, som vanligt, vi är korta på syrror så det blir lätt rörigt och överbelastat. Men men... Jag har planer på gång och känslan i magen säger att det ordnar sig och att det nog faktiskt till och med kan bli väldigt bra. Vad planerna gäller håller jag dock tyst om ett litet tag till.
På fritiden spenderas en hel del tid med studentlitteratur och i träningslokalerna samt med vänner så fort det passar och hinns med (svårt när alla har fulla scheman..)
För tillfället är jag gräsänka, Ville är nere på Öland och jobbar sedan några dagar i småland i nästa vecka.. Det stör mig inte så mycket denna gång, nu var det faktiskt väääldigt längesen han var iväg. Skönt, vi har fått lite ro kring oss och allt känns bra. Men han är saknad, men det är väl tur det iof! =)

Annars har det varit fullt upp, födelsedagar till höger och vänster, själv har jag gått in på mitt 26:e år och drabbats av lätt åldersnoja för att jag nu plötsligt är närmare 30 än 20... Men vad spelar det egentligen för roll så länge man har det bra och livet går framåt? Och mitt liv står absolut inte stilla, det händer grejer, hela tiden och det är kul!

Jag mår bra just nu, trots att hösten och mörkret börjar tränga sig på, jag njuter av den friska luften, solen som glittrar i de gula löven och att sätta på mig ett par vantar och en extra halsduk. Jag njuter av att kura ihop mig i soffan bredvid Ville eller vänner och bara vara.. med en kopp te, ett glas vin eller lite ost och kex!
Livet är ju här och nu, tror att jag ÄNTLIGEN börjat inse det och faktiskt känna det!!! :) Och jag har börjat inse vad som verkligen egentligen betyder någonting här i livet!
Vardagen har fått lite extra guldkant av någon anledning och jag har kommit till ro! Hoppas verkligen att det fortsätter kännas såhär!


RSS 2.0